Abonare Newsletter

Noi

NOI

Ne place să credem că prin munca și implicarea noastră trasăm linii ce vor acompania pentru mult timp viața clienților noștri.”

.

17 ani de experiență și „experiențe” pe piața locală emergentă, în care design-ul de interior și importanța acestuia în viața noastră, a evoluat de la a fi considerat un moft colorat sau un element obligatoriu de imagine și statut, către o înțelegere mai profundă și în acord cu scopurile sale primordiale: emoția și confortul.

.

Am evoluat în acord cu aceste vremuri tranzitorii, timp în care am „rafinat” o formulă de abordare conectată la realitățile pieței, ce vine în întâmpinarea oricărui client modern în căutare de soluții și conținut, care înțelege design-ul interior ca parte integrantă a vieții cotidiene.

.

Showroom-ul INTERNA Mobili își propune a fi un spațiu de întâlnire și dezbatere pentru toți cei implicați direct sau indirect în domeniu. Ne asumăm totodată și rolul nostru ca factor cultural, ca exponent al design-ului interior în raport cu principiile și valorile civilizației moderne.

.

Propunem substanța și excelența ca manifest împotriva risipei, luxului și opulenței. Propunem o emoție reală în locul visării. Propunem respect față de mediul înconjurător și integrare armonioasă în spațiul ambiental.

.

.