Abonare Newsletter

Model XP

Zampieri Cucine logo

Model bucătărie XP [design Stefano Cavazzana]

XP, proiectată de Stefano Cavazzana este o bucătărie care oferă un design contemporan incontestabil. Liniaritatea și design-ul sunt sporite de un front high-tech, care constă dintr-un cadru de aluminiu – finisaj oxidat negru – în interiorul căruia este amplasat un panou de numai 12 mm, disponibil în diferite materiale.

.

Din punct de vedere estetic, prezența cadrului de aluminiu conferă bucătăriei un aspect decis și metropolitan, și scoate în evidență, înfrumusețând, finisajul panoului pe care îl conține.

.

Din punct de vedere tehnic, această soluție permite obținerea unui front extrem de solid, ușor și ecologic. Front-ul cu cadru este reluat cu un design diferit și în ușile corpurilor suspendate și a vitrinelor, aici propuse exclusiv în sticlă, ceea ce reconfirmă tendința actuală a bucătăriilor Zampieri de deschidere către living.

@ detalii

  • cadru din aluminiu oxidat negru
  • front-uri cu grosime de 12 mm realizate din furnir cu venatură verticală, sticlă lăcuită sau acidată, laminat stratificat texturat, lăcuit lucios sau mat, cositor
  • xPLAIN, sistem din aluminiu echipat cu diverse accesorii: picurător pentru pahare și farfurii, suport tocătoare, polițe, suporturi pentru ustensile
  • interiorul corpurilor este realizat dintr-o melamină hidrofugă
Programează o întâlnire