Abonare Newsletter

PEREȚI MODULARI

ALBED Milano 1964 logo

Pereții modulari sunt ideali pentru separarea și organizarea ambientelor.

A satisface exigențele unui proiect devine acum mai ușor datorită pereților modulari, a utilizării unor materiale moderne cum sunt aluminiul și sticla, ceea ce conferă lejeritate și luminozitate oricărui ambient dar și în continuă comunicare între ambientele astfel create.

Ușile și pereții modulari despărțitori nu mai sunt azi elemente secundare de mobilare ci adevăratele protagoniste ale spațiului.

.

În mod deosebit, VISTA GIREVOLE este un sistem dinamic și inteligent care propune o metodă inovativă de arhivare, expunere sau ascundere a obiectelor cu elemente mobile care glisează și se rotesc 360 de grade pentru a diviza, organiza sau ascunde spațiul.
Ambientul își schimbă aspectul și funcționalitatea cu o manevrare facilă a elementelor mobile ce au polițe dispuse pe ambele laturi iar șinele pot fi complet încastrate atât în tavan cât și în pardoseală sau dimpotrivă, ele pot fi vizibile sau echipate cu rotile (în partea inferioară).

@ detalii

  • Designeri: CRS Albed, Massimo Luca

 

  • Finisaje: aluminiu, sticlă securizată (clară, acidată, vopsită, serigrafiată), diferite esențe de furnir, finisaj lăcuit mat sau fronturi din oglindă pentru un ambient elegant și sofisticat.
Programează o întâlnire